joi, 2 august 2012

Tableta E-BODA Impresspeed E1, 7", 4GB, Cortex A8 1GHz, Wi-Fi

Vaţi plictisit să cumpăraţi produse şi sa vă intărzie comanda ?
Atunci ai nimerit unde trebuie, siteul www.altex.ro vă oferă toate produsele electrocaznice şi electrice.Dumneavoastră puteţi sta linistit pe canapea sau fotoliu în timp ce vă comandaţi produsul dorit.Restul facem noi.
www.altex.ro




Tip ecran: LCD 
Tip procesor: Cortex A8
Frecventa procesor (GHz): 1
Diagonala ecran (inch): 7
Memorie interna (GB): 4
Culoare: Negru


Conexiune HDMI
Prin conectarea la un televizor 3D, prin intermediul portului HDMI, poti reda cu foarte multa usurinta filmele 3D preferate. Tableta IMPRESSPEED E1 devine cat ai clipi, un mediaplayer performant si foarte subtire.















Jocuri 3D
Paseste in lumea magica a jocurilor 3D oriunde te-ai afla. Cu ajutorul procesorului sau grafic performant, IPRESSPEED E1 devine o adevarata consola de jocuri portabila.
Conexiune wireless de viteza mare
Datorita conectivitatii Wi-Fi 802.11 b/g/n, navigarea pe internet va fi mai rapida decat oricand. Fii in contact cu toti prietenii tai folosind platformele de socializare. Fii informat, comunica amuza-te, socializeaza, citeste carti.












Cumpârând de la siteul www.altex.ro, aveţi garanţia asiguratâ, deoarece existâ serviciul de garantare a preţului 2 x diferenţa dacă găsiţi în altă parte mai ieftin, primiţi de 2 ori dublul diferenţei sub formă de voucher cadou.


Nu există nici un risc cumpărarea produselor de pe siteul www.altex.ro, este o firmă serioasă care vă stă la dispoziţie 24/24 pentru nevoile Dumneavoastrâ.


Livrarea produsului dorit de pe siteul www.altex.ro, este garantată si asigurată, fară riscuri de a nu ajunge marfa la timp.
Dacă vam convins, nu ezitaţi şi cumpăraţi de pe siteul care vă oferă acum tot ce doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu