marți, 3 iulie 2012

Gigi Becali în război cu bombele sexy: "Vă dau eu 10 salarii dacă vă duceţi la Dinamo"


Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu au devenit ţintele lui Gigi Becali


Gigi Becali e hotărît să se implice în viaţa personală a jucătorilor de la Steaua pentru a le salva cariera. Disperat că Mihai Costea şiGabi Matei au de suferit de pe urma relaţiiilor cu Daniel Crudu şi Mădălina Pamfile, patronul Stelei le-a transmis acestora un mesaj

"Vă dau eu 10 salarii dacă vă duceţi la Dinamo!", le-a transmis Becali bombelor sexy.

"Se gîndeşte numai la păsărica Danielei"
Becali a rugat-o pe Daniela Crudu să fie mai înţelegătoare cu Mihai Costea: ""Trebuie şi ea să se obişnuiască şi ea cu mai puţin, ştiţi voi cu ce. El e armăsar, da' dacă ea dă din coadă, armăsaru' ce să facă? El e distrus, are calităţi extraordinare native, dar e pe altă planetă. Nu-l mai interesează de fotbal, se gîndeşte numai la păsărica Danielei Crudu"

"I-a rupt genunchii"
Gabi Matei s-a accidentat şi va rata pregătirile şi în această vară, iar Becali pune totul pe seama relaţiei pe care fotbalistul o are cu Mădălina Pamfile: "Lui Matei i-am zis că nu mai are voie nici măcar să discute la telefon cu ea. Daniela mai e cum mai e, dar Pamfile e şi dată naibii, frumoasă rău, te nenoroceşte. Nu se compară Cruduţa cu asta. I-am zis vrei să joci fotbal... foarte bine! I-a rupt genunchii, l-a nenorocit. Cît a fost cu ea nu a jucat nici o secundă".

                                                                                                                        Sursa: Click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu